Нова ера

 Уважаеми студенти, колеги и работодатели!

    Предлагаме Ви възможност за споделена среда, общуване, подбор на работа или кадри!
На 24. октомври 2017 година в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство - Пловдив ще се проведат единствените по рода си страната кариерни дни, насочени специално към участници, чиято визия за кариерно развитие е в областта на науката и технологиите!

Информация за събитието:      https://eracareerday.euraxess.bg/bg

Заповядайте!

Предварителна регистрация:   https://eracareerday.euraxess.bg/bg/node/16

Кариера нова Ера

Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство - Пловдив ще бъде домакин на Кариера нова Ера на 24 октомври 2017 година.

За нас е удоволствие да Ви поканим да участвате в единствените кариерни дни в страната, насочени към кариерно развитие в областта на науката и технологиите.

Заповядайте!

За повече информация ТУК 

Международна конференция

 Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство - Пловдив организира международна конференция  на тема "Наука, образование и иновации в областа на изкуството".

Конференцията е без такса за правоучастие и е осъществена с финансовата подкрепа на Фонд "Научни изследвания" към Министерството на образованието и науката.

За повече информация: вижте Пограмата на конференцията.

Народни танци

 ЦПО към АМТИИ планира стартиране на съботно-неделно обучение по програма "Български народни танци" от
м. май 2017 г. 
за повече информация: cpo@artacademyplovdiv.com

Курсове за безработни

Центърът за професионално обучение към АМТИИ – Пловдив е регистриран доставчик на обучение и има сключено споразумение за доставка на професионално обучение и по ключови компетентности. Центърът работи с ваучери и обучава безработни в следните професионални направления: Професионално обучение:виж Програми

Курсове

Центърът за професионално обучение към АМТИИ – Пловдив е регистриран доставчик на обучение и има сключено споразумение за доставка на професионално обучение и по ключови компетентности. Центърът работи с ваучери и обучава безработни в следните ключови компетентности: 

  • Обучение по Руски език – 300 часа, три нива.
  • Обучение по Английски език – 300 часа, три нива.
  • Обучение дигитална компетентност – 45 часа.
Конкурс

Стартира конкурс за лого на Центъра за професионално обучение към АМТИИ.
За повече информация: cpo@artacademyplovdiv.com